emma och zara

Idag åkte dom hem. Efter att ha varit här under helgen.
Jag har sällan haft så roligt som denna helg. Denna helg är just en sådan där tid som man ska blicka tillbaka till och minnas. Jag är otroligt tacksam över alla människor jag har i mitt liv. Det enda jag ogillar är att vi bor så långt ifrån varann. Hade det inte kostat så himla mycket hade jag åkt fram och tillbaka så ofta jag kunnat. Att det tar runt 8-12 timmar gör mig ingenting.
Jag skulle kunna berätta om allt vi gjorde tillsammans, men det kommer jag inte göra, för vad vi än gjorde så hade vi jättekul. Alla vänner jag har här i stan är jag lika tacksam över, utan dem skulle livet i denna håla vara grått.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag och min syster saknar er så jävla mycket!

Tänk att andra människor kan få en att må så bra!

Jag börjar inse mer och mer hur meningslös och äcklig bliddagboken är egentligen. äckligäckligäckligäckligäcklig.

gymnasiet

Snart är sommaren slut. Jag vill inte tillbaka till skolan, även om det inte är samma skola.
När jag säger "nej, jag är inte alls nervös inför gymnasiet" så ljuger jag. När jag säger "rädd att inte få några nya kompisar?Nej, det är bara att sätta sig vid någon och säga hej" så ljuger jag ännu mer.
Tidigare på sommarlovet gav jag inte gymnasiet någon vidare tanke, men när jag köpte min nya kalender igår så bläddrade jag in den och så kom oron. Jag orkar helt ärligt inte med att oroa mig, men vad ska man göra? Kan man kontrollera sina känslor?
Men nu ska jag försöka leva de sista dagarna av frihet, det tjänar egentligen ingenting till att oroa sig, men ändå gör man det.
Jag ska försöka sluta få panik på kvällarna, jag kan inte längre läsa böcker, för jag kan inte koncentrera mig, jag bara ligger där i min sömnlöshet och önskar att jag ska somna.

Men nu ska jag hjälpa min syster att göra om hennes vägg..hon slutar aldrig ropa på mig.


RSS 2.0