Mellandagarna

Gott Nytt år!
Äntligen är det nytt år, det betyder att det är närmre till alla konsterterna, jag LÄNGTAR! Förhoppningsvis så blir det Pier Pressure iår igen! För det var helt ärligt en av de bästa dagarna i mitt liv.

Sara och Anna kom och hälsade på oss i snöiga norrland, det var hur kul som helst. Det endra tråkiga var när dom åkte. Sara och Leila grät, vilket gjorde mig ledsen. Så när vi kom hem så gick leila och la sig för att hon var så ledsen, sen så bestämmde jag mig för att damsuga, och då började tårarna rinna. Jag grät nog för att jag kännde hur tomt det var och för att jag vet att jag inte kommer få se Leila lika lycklig på länge, de betyder ju så mycket för henne. Så Sara, Anna, ni är saknade! (här vill jag klämma in: Tack Emma för att du fick mig på bättre humör<3)
Men vi lyckade typ övertala mamma att låta oss åka till dom till våren igårkväll! Vi var så desperata att vi bad hon skriva under ett "kontrakt", men hon vägrade, men så erbjöd sig hennes kompis (som hälsar på oss under lovet) att skirva under istället, så nu är det bindande, haha.

Nyårsaftonen igår var mysig och bra, Leila satt visserligen vid datorn i ungefär åtta timmar och om man försökte få bort henne så bet hon, haha, nästan i alla fall.
Ja, justdet! Jag öppnade mina presenter, dom var få, men ja, jag behöver inte så mycket, så jag är faktskt nöjd. Jag fick Bullets skivan, och ett par snygga skor och ja, några småsaker som jag aldrig kommer använda, men jag fick också värsta snygga lakanet.

Jag hoppas verkligen att detta år blir bättre än förra, även om förra året var bra, men med alla planer och förväntningar för nästa år så lär det bli någorlunda bättre, och mina konsertplaner


RSS 2.0