Julafton

Jaha, då var det jul iår igen, hehe. Jag har spenderat den hemma, förkyld, och nu hemma hos min morbror och kusinerna, också förkyld. Jag hatar verkligen att vara sjuk, jag har varit det i snart TRE VECKOR, kan jag säga för att klaga lite extra mycket.

Som ni kanske har märkt så älskar jag att klaga, på allt och alla, eller allt som jag har något emot förståss.
Nu ska jag klaga på allt mina kusiner har fått i julklapp, dyra grejor såklart, PSP till en 8-åring, en ny nokia till en 10-åring, och så en ny Wii, vad är detta? Klart man vill ha allt detta, och lite avundsjuk är man, men man behöver ju inte allt detta? Eller? Själv önskar jag mig nån bok, lite CD skivor och nån film, kanske någon band-tröja? Okej, ja, jag vet, det är inte så billigt det heller, men hallå? 1: jag är 15år, 2: det är inte så mycket om man tänker efter..ellerhur? Jag skulle gladerligen ge bort mina julklappar, till barn som behöver dom dock.

Ja, nu är det slut snackat om hur fel julklappar egentligen är.
Jag jobbar ju på Bokia ibland, och det är riktigt kul, jag längtar till de gånger jag verkligen ska jobba, det är kul att träffa alla sociala männsikor, ja, alla är ju naturligtvis inte sociala, men dom som är det bara älskar jag. Det kom en in en kille (snygg! men typ 18 år ;_; XD) och han var så social att jag önskade att han hade köpt fler böcker, haha. Men icke, när jag hade slagit in alla hans pennor och böcker gick han. Men jaja, jag och Ville fortsatte att vara sociala men alla, heheh. Men nu är det jul och jag ska inte jobba på ett tag, menmen, nu har jag något att längta till nu när jag är förkyld.
Men min morbror är här, jag har längtat efter honom!
 
Men, nu ska jag äta lite sallad.

GOD JUL!

GOD JUL allihopa

Over and out


guldfiskminne

 

Helt ärligt, jag tror jag måste ha sämst minne... jag tänker inte dra några exempel..det är för hemskt. Haha.

Nejmen , nu hände det igen, jag hade värsta mycket att skriva, jag brukar få det när jag sitter och tittar på TV, men nu är allting borta, jag borde skaffa en bok där jag kan anteckna alla kloka tankar.

Snart är det jul, jag hoppas verkligen att det kommer bli trevligt, ellerm, jag förväntar mig det. Vi ska få besök från olika håll, från människor jag har saknat och människor jag inte ens har träffat förr. Men det är juklapparna jag egentligen inte tycker om att köpa, eller betala för rättare sagt. De är trottsallt kul att få, nästan det roligaste under nyår ( våran familj öppnar julklapparna då ), man sitter där och längtar tills man får öppna dom. Det känns egentligen lite fel, det är ju inte därför man firar jul, och julklapparna är ju inte de viktigaste, man ska egentligen bara vara glada över att alla är tillsammans och att alla mår bra. Om man frågar ett barn som är ungefär sju år vad som är viktigast under julen så svarar nästan majoriteten "julklapparna!". Så när jag skrev en julsaga till en 5-åring i skolan här i veckan så hade jag ett budskap, att julen inte bara handlade om julklappar utan även om kärlek. Och nej, då räknas inte kärleken till julklapparna. I hopp om att den kommande generationen inte blir materialister som våran så började jag där i sagan, kanske det inte fungerade, eller så gjorde det det, man vet aldrig.

Grabbarna som kämpar mot materialismen

Röda linjen mot Ropsten

Tonårstjej: Gillade du presenten?
Tonårskille #1: Ja. De var schyssta.
Tonårsjej: Satt de snyggt på?
Tonårskille #1: Ja, lätt.
Tonårskille #2: Nej jag lovar att de var asfula på. Han bara säger så. Haha!
Tonårstjej: Hördu, du ska inte säga nåt. Vad köpte du till honom? Näe just det, ingenting. Och inte du heller (pekar på tredje kille).
Tonårskille #3: Alltså vaddå, det är du som är sämst. Vad ger du honom? Bara materiella saker. Vi ger honom kärlek. Du typ: här jag orkar inte bry mig om dig, jag ger dig en sak. Vi bryr oss. Vi ger kärlek.
Tonårskille #2: Precis. Vi ger honom kärlek. Din materialist!

Jaja, nu har jag väl klagat nog mycket? hahah
Men kolla in  http://www.tjuvlyssnat.se/ ! Sjukt bra :D

GOD JUL
OCH
GOTT NYTT ÅR
Over and out


everyone I know goes away in the end

ÄNTLIGEN har jag tid för att blogga!

Jag sitter här och är sjuk, men det känns som om jag klagar för mycket, jag ska sluta. Det finns människor som har det värre.

Det känns dock som allt fler människor håller avstånd..och jag vet inte varför... Men jag kanske bara är paranoid? Igår hade jag jättemycket att skriva om, men nu har jag ingenting. Det enda jag ser fram emot är ida och emmas dansuppvisning imorgon. men nu hinner jag inte skriva mer!


over and out


RSS 2.0