nytt rum tack?

Nu är vi inne på sista veckan i grunskolan, och vår svenska/so lärarinna Marie påminner oss ständigt om att : det här är er sista svenska lektion, detta är er sista EA timme... Och det gör att vi blir mer depp än vad vi redan är.
Något positivt är att vi fått glass på spanskan och på svenskan. Jag kommer verkligen sakna klass 9B.

Jag satt och tränade till No-provet vi har imorgon, och som vanligt kom jag på andra tankar, mitt rum, exempelvis. Det saknar karaktär, det är så tråkigt att jag inte ens vill sitta där. I snart fyra år har mina föräldrar lovat att jag ska få måla om och fixa, men det har som sagt gått fyra år utan att någonting har skett.
Men nu har jag bestämt mig, i sommar då ska jag riva ut allt spackla och måla, men garderob ska målas om, från äckligt tråkig trä till en vacker färg, jag har till och med funderat på att måla en blå himel i taket.
Jag vill mublera om och köpa en ny säng, rama in min MCR affich, och köpa nya mattor. Något jag gärna skulle vilja ha är ett nummer, nämnligen antalet människor det finns i världen just nu, det är helt fantastiskt att så många människor bor på samma planet men under helt olika omständigheter.
Jag ska ha en musikvägg och hänga upp gamla LP skivor, jag ska köpa en gammal klocka och...jag ska skapa min egna värld.
Nu ska jag träna till No-provet jag inte vill ha imorgon :*
Ta hand om er<3


RSS 2.0