det är svårt

Jag har lagt märke till en sak när jag promenerat på Stockholms gator. Det är svårt att känna sig säker i sig själv. Jag vet att det är dumt, men jag oroar mig ständogt om vad folk ska tycka när de ser mig gå på stan. Det är för att jag är så förbannat osäker när det gäller mina kläder. Jag är så förvirrad.

Men såläge man är osäker i sig kommer man lägga märke till dom som tittar och viskar. Exempelvis "rock människorna" på plattan eller på punkt shop eller så, man kan höra hur vissa viskar wannabeeee  bara genom att titta dem i ögonen. Jag kanske inbillar mig. Och det kanske inte alls är sant, men det är så jag känner.

Det känns bättre att gå på stan med Leila, det känns som om hennes glans skvätter lite på mig när jag går med henne, eftersom hon är så snygg. Det liksom jämnar ut min ojämnhet.

Jag var och andlade på affären Svart igår, rekomenderas stort! Jag köpte en begagnad svart portmonä, som jag nu är kär i, och en tröja!

Jag ska försöka bättra på mitt nu för tillfället sucky självförtoende.

over and out


svacka

Jag lider av en stilsvacka. Jag vet inte vad som är jag längre. Vad är jag?
Vad jag än provar så lyckas jag inte. Den mer rockiga stilen - fail, den blommiga, svagt bohema stilen- FAIL!
Jag lyckas aldrig, jag är inte tillräckligt inspererad, jag vill kunna hitta mitt innre,jag är fortfarande osäker på vem jag
är, och om jag inte ens vet det hur ska jag kunna ha en egen stil.

Ska jag utgå från musiken, och i så fall hur gör jag det? Hur utgår man från musiken?
Som ni ser jag är full av frågor, men inga svar..
Men jag är i Stockholm nu, och jag planerar att besöka alla scond hand affärer jag kommer nära. Jag vill komma på vem JAG är.. något jag måste komma på inom en snar framtid.

RSS 2.0