söndagseftermiddag

jag fick ett hastigt besök idag


när jag har städat, och när det är så varmt att man kan ha balkongdörren öppen brukar jag sticka in en rökelse mellan inomhus och utomhus



Kommentarer
Postat av: S

Godeftermiddag, tror jag somnar snart pga. allt för många nätter utan sömn. Eller rättare sagt så önskar jag att jag somnar, skulle vara skönt att komma bort från allt, bihålsinflammation, huvudvärk, rinnande näsa, mentalsjuka föräldrar och tungsmål.

Vet inte hur jag kom inte på din blogg, antagligen mest av en slump men måste säga, om man ska döma av det lilla jag läst nu, att det är en blogg som får en att må bra och man (iaf. jag) blir glad av. Tack!

Tyckte jag skulle lägga in en liten kommentar angående rökelsen och säga att idén om att ha REJÄL vädring är väldigt bra!

Dock har jag lite emot rökelser sen jag hittade min faster i ett badkar, brännandes sigsjälv med just såna när ja var 8-9 kanske? Det är inte jätteilla i sig men pappa var sjuk just då och fick stora utbrott som gick ut över mig och resten av familjen vilket resulterade i en hel del exorcism (vilket gör ont) pappa är djupt religiös i samband till sin sjukdom. Men nu får jag ge mig att prata om allt sånthär, dags at somna, tack återigen för att du på nåt mysko sätt skriver så bra att man blir glad inombords, tack!

2009-06-05 @ 20:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0